Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-02@13:06:25 GMT

سفر 7 روزه به سوریه از سه شنبه آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۰۰۶۷

سفر 7 روزه به سوریه از سه شنبه آغاز می‌شود

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، سفر زیارتی به سوریه از اواسط دی‌ماه برقرار شد و اکنون بیش از یک ماه است که مشتاقان زیارت حرم حضرت زینب و حضرت رقیه سلام‌الله علیهما توفیق تشرف به دمشق را دارند.

با تلاش مسؤولان سازمان حج و زیارت هزینه‌های سفرهای زیارتی به سوریه در روزهای اخیر مجدد کاهش یافته است و زائران در بسته‌های زیارتی متنوع با قیمت پایین‌تری نسبت به اوایل برقراری اعزام‌ها می‌توانند به این سفر معنوی مشرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به برقراری سفر زیارتی به سوریه در بسته‌های متنوع اظهار داشت: در مرحله نخست اعزام‌های سوریه در بسته‌های سه شب و چهار روز و چهار شب و پنج روز اجرایی شد که هم‌اکنون با برنامه‌ریزی انجام شده، بسته زیارتی یک هفته‌ای هم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تا روز گذشته بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نفر برای سفر زیارتی به سوریه ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: بیشتر متقاضیان از استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان هستند که تا سه ماه آینده به حرم حضرت زینب و رقیه سلام‌الله علیهما مشرف می‌شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت از آغاز سفر یک هفته‌ای به سوریه از ۱۹ بهمن‌ماه خبر داد و افزود: سفر یک هفته‌ای به سوریه در ۲ درجه با هتل‌های متفاوت پیش‌بینی شده که هزینه آنها ۱۰ میلیون و ۴۸۳ هزار تومان و ۱۲ میلیون و ۲۱۸ هزار تومان است. این سفرها از سه‌شنبه از طریق پرواز اجنحةالشام صورت می‌گیرد.

رشیدیان با بیان اینکه با رایزنی و مذاکراتی که با شرکت‌هواپیمایی و همچنین مدیران هتل‌های نزدیک زینبیه داشتیم، هزینه سفرهای سوریه را کاهش دادیم، گفت: هم‌اکنون هزینه سفر به سوریه برای سه شب از هشت میلیون و ۹۶۱ هزار و ۷۴۷ تومان به هفت میلیون و ۹۶۲ هزار و ۹۷۸ تومان و برای چهار شب از ۹ میلیون و ۹۵۱ هزار و ۷۴۷ تومان به هشت میلیون و ۳۵۲ هزار و ۹۸۷ تومان کاهش یافته که این رقم نسبت به هزینه اعزام‌های اولیه در سال جاری به ترتیب ۹۹۸ هزار تومان و یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کمتر شده است. 

سفرهای زیارتی به سوریه از اوایل دهه ۹۰ به دلیل ناآرامی‌های داخلی و حضور داعش در این کشور متوقف شد و پس از برقراری امنیت در این کشور آذرماه سال ۹۸ به صورت محدود حدود یک هزار نفر به این سفر معنوی مشرف شدند که با شیوع کرونا باز هم مسیر زیارت سوریه بسته شد. تا اینکه از دی‌ماه امسال سفر زیارتی به سوریه برای عموم برقرار شد. هم‌اکنون سفر به سوریه با پرواز داخلی و خارجی در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه در حال انجام است و بر اساس توافق صورت گرفته با طرف سوری، سالانه یک هزار ایرانی می‌توانند به این سفر معنوی مشرف شوند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: سوریه حج و زیارت سفر زیارتی به سوریه هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز ۲۰ روزه شد

امتداد - با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف ۲۰ روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر ۲۰ روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه ۲۰ روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در چهارشنبه زیارتی
  • آغاز بارندگی‌ها در خوزستان/ اوج بارش‌ها روزهای پنج‌شنبه و جمعه است
  • آغاز محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال
  • ببینید | فرصت چهار روزه پشت کنکوری‌ها برای مشاهده و چک سوابق تحصیلی
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند