Web Analytics Made Easy - Statcounter

نام مراسم ازدواج دانشجویی که می آید غالبا انتظار می رود شرکت کننده ها، همان زوج یا دونفر باشند اما بعضا شاهد حضور زوج های سه نفره هم هستیم!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، نام مراسم ازدواج دانشجویی که می آید غالبا انتظار می رود شرکت کننده ها، همان زوج یا دونفر باشند اما بعضا شاهد حضور زوج های سه نفره هم هستیم! زوج هایی که مسیر ازدواج و تشکیل زندگی را با سرعت بیشتری طی کرده و به قول حاج آقا قرائتی، تاخیر در ازدواج را با فرزندآوری بهنگام، جبران کرده اند و شیرینی ازدواجشان مضاعف شده است؛ در این گزارش همراه می شویم با زوج هایی که اولین تشرف سه نفره شان را به محضر امام رضا(ع) تجربه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیدا کردنشان کار سختی نیست؛ معمولا به خاطر بیقراری یا بازیگوشی بچه ها امکان نشستن در میان جمع را ندارند و حوالی درب خروجی یا حاشیه جمعیت، قدم می زنند. در نگاه اول شاید تصور کنیم معذب هستند و چه بسا پشیمان که برای خود دردسر درست کرده اند اما وقتی پای صحبتشان می نشینی متوجه می شوی که واقعیت، عکس این تصور است....

بچه، دردسر نیست
زینب امامی، دانشجوی پرستاری علوم پزشکی یزد و مادر 21 ساله متین کوچولو، که بهار سال گذشته با ساده ترین شکل ممکن و مهریه 14 سکه به خانه بخت رفته است، به خاطر بارداری امکان حضور در مراسم ازدواج دانشجویی سال گذشته را پیدا نکرده و در عوض امسال، سه نفره به مشهدالرضا(ع)، مشرف شده است، می گوید: راستش را بخواهید برخلاف همسن و سالانم، نه از ازدواج همزمان با تحصیل، نگران بودم و نه از بچه دار شدن؛ اینکه صبر کنیم درسمان تمام شود، برای ازدواج، خیلی دیر است و آن موقع سختگیری هایمان هم بیشتر می شود و انتخاب، مشکل تر. از طرفی خوشبختانه همسرم هم بعد از ازدواج و هم بعد از تولد پسرمان، خیلی مرا حمایت و کمک می کند به همین خاطر نه تنها افت تحصیلی نداشتم بلکه معدلم بالاتر هم رفته است.

امامی می‌گوید: بچه، دردسر نیست! ما هر دو به بچه داشتن علاقه داشتیم و هر چه حساب کتاب کردیم دیدیم وجود بچه اصلا مانعی برای روند زندگی عادی مان نیست بلکه آن را شیرین تر هم می کند. البته منکر سختی ها یا شب بیداری های چندماه اولش نیستم ولی بچه داری و حس مادری آنقدر لذت بخش است که سختی ها را به جان می خرم و یک لحظه طاقت دوری فرزندم را ندارم.

این پدر جوان ادامه می دهد: فرزندآوری هم آنقدر که برخی فکر می کنند، دشوار یا ترسناک نیست؛ هم سبب رشد شخصیتی والدین می شود هم و برکات مادی و معنوی به همراه دارد. معتقدم اگر طبق قوانین اسلام مسیر زندگی را طی کنیم، نه ازدواج ترسناک است و نه فرزندآوری.

خوشبختی مان دوچندان شده است
همسرش سمیه که در سن 20 سالگی طعم شیرین مادری را چشیده نیز حرف های همسرش را تأیید می کند و در حالی که یک نگاهش به بچه است و یک نگاهش به ما، می گوید: «اول زندگی، خیلی از بچه دارشدن می ترسیدم اما با راهنمایی های همسرم متوجه شدم اشتباه می کنم و در این یک سال با وجود بچه، خوشبختی مان مضاعف شده است، به قول حاج اقا قرائتی، با فرزندآوری به موقع، ازدواج دیرهنگاممان را جبران کرده ایم».

لذت بچه داری با هیچ چیز قابل مقایسه نیست
آقارحیم و همسرش الهه نیز از دیگر زوج های خاص و متفاوت این کاروان همسفر تا بهشت هستند که عروس خانم دانشجو و آقاداماد، دانش آموخته رشته علوم تربیتی است. تیرماه سال گذشته به خانه بخت رفته اند و تیرماه امسال گل پسرشان، متین را از خدا هدیه گرفته اند.

از عروس خانم که در سن 24 سالگی لذت مادری را تجربه می کند، می پرسم از اینکه به خاطر نگهداری بچه، مرخصی تحصیلی گرفته ای ناراحت نیستی؟ با تأکید می گوید: اصلا به هیچ وجه! لذت و شیرینی بچه داری با هیچ چیز قابل مقایسه نیست؛ نمی گویم همه چیز عالی است و فقط خوشی دارد، سختی و مشکلات همیشه برای همه هست اما باید مدیریت کرد و آسان گرفت؛ ما برای ازدواجمان هم هیچ چیز نداشتیم ولی با امید به خدا مسیر هموار شد. با تولد پسرمان هم برکات بیش از پیش شامل حالمان شد؛ باید در شرایطش قرار بگیرید تا واقعا درک کنید که روزی اش می رسد. شکرخدا خیلی خوشبختیم و آرامشی داریم که با هیچ چیز دیگر عوض نمی کنیم.

ازدواج، هر چه زودتر و ساده تر؛ بهتر
آقا داماد هم در ادامه صحبت های همسرش می گوید: ازدواج و فرزندآوری برای کسی ترس دارد که به خدا و روزی رسانی او اعتقاد نداشته باشد؛ اگر ما یک قدم برداریم، خدا 10 قدم بر میدارد و نمی گذارد به حال خودمان بمانیم. ازدواج اصلا مانع تحصیل نیست، تازه من هم درس می خواندم، هم کار می کردم و هم ازدواج؛ بستگی به مدیریت خود ما دارد. بچه هم گذشته از ضرورت بقای نسل، شیرینی زندگی است.

این پدر جوان که خود از فعالان فرهنگی بوده، معتقد است ازدواج هر چه زودتر و ساده تر، بهتر و از مسؤولان امر می خواهد تا می توانند جوانان را برای ساده گرفتن زندگی، متقاعد کنند چرا که سن ازدواج بیش از حد رو به افزایش است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هوشنگ توکلی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در سخنانی عنوان کرد: معتقدم که تصمیم گیری و دیدگاه نسبت به جوانی جمعیت و ازدیاد آن باید از جامعه به بالا تزریق شود.

وی ادامه داد: وقتی خواسته‌ای در جامعه تعریف می‌شود و جا می‌افتد، به سمت مدیران اجرایی هم می‌رود و همین نشان می‌دهد که چنین علاقه‌ای الان در جامعه وجود دارد. وی در ادامه اظهار داشت: زمانی که چنین دیدگاهی به مدیران جامعه تزریق شود قطعا جزو اولویت هایشان قرار میگیرد و توجه می‌کنند که چه چیز‌هایی نیاز این جوانان است و تعادل بین نیاز‌ها، خواسته‌ها، توقعات و قدرت اجرایی خود را برقرار می‌کنند، هر تصمیمی در اینجا گرفته شود می‌تواند به نفع جامعه باشد.

توکلی با اشاره به شعار جوانگرایی جامعه گفت: همین شعار نشان می‌دهد که ما جوانان را می‌خواهیم تشویق به ازدواج و سپس فرزندآوری کنیم، این را هم باید در نظر بگیریم که در طول سالیان گذشته کشورما دچار تحریم‌های زیادی بوده و همه روی جامعه اثر منفی گذاشته است حال باید سرمایه گذاری‌هایی داشته باشیم که بتواند این ضعف‌ها را جبران کند و جزو اولویت‌های جامعه قرار بگیرد، قطعا قوه مجریه ما در این زمینه نیت خوبی دارد و باید بررسی کند که براساس آن چه سیاست‌هایی را در نظر بگیرد.

توکلی با اشاره به اینکه آشوب‌هایی که در سراسر دنیا دیده می‌شود نیرو‌های جوان جامعه را نسبت به آینده نگران می‌کند، گفت: الان هم که دانش بشری رشد کرده، کهنسالان بیشتر عمر می‌کنند و شرایط به طوری شده کشوری مثل انگلیس یک قتل عام علیه سالمندانش در بیمارستان راه انداخته به دلیل اینکه توان دادن خرج سالمندان را ندارد، حال در این شرایط و در جامعه خودمان باید وضعیت با بسنجیم تا نیروی کار و انسانی جوانمان از دست نرود و برای آینده هم برنامه ریزی درست داشته باشیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند